Защо да изучавате италиански в Алта Бреа?

  • PDF

Защо да Изучаване на италиански в Алта Бреа?

Ние, Алта Бреа - България, сме център за

изучаване на италиански език и разпространение на италианската култура. Създадохме тази специализирана езикова школа за всички Вас – тези, които имате желание успешно да си служите с езика на Данте и Петрарка. Ще работим за Вас – партньори на италианския бизнес в България, почитатели на италианската музика, поклонници на италианската живопис, любители на Италия.

Ще Ви предложим програма, съобразена с Вашите нужди. Помощ за изучаващите  италиански в училище, втори (а може би трети?) чужд език за ученици и студенти, италиански за възпитаниците на музикалните и художествените училища в България, бизнес италиански, италиански за деца и възрастни, български език за италианци. Готови сме да откликнем на всяка Ваша потребност.
Разчитайте на нашето съдействие при превода на Вашите документи, доверете ни се при нужда от съвет, свързан със съвременната италианска действителност.

Нашата мисия е да придадем на полезното привкуса на приятното, да създадем заедно с Вас обстановката, нужна за лекото и неусетно усвояване на езика. Да Ви накараме да почувствате духа на Италия.

Нашата цел е да станем общност от приятели на Италия, да се почувстваме силни заедно. Ние ще Ви дадем знанията, от които се нуждаете и ще се стремим да получаваме Вашата положителна оценка. Ние искаме да бъдем Ваши партньори, а се надяваме да станем и Ваши приятели.

Научаването на италиански език не е трудна задача. Трябва само да се подходи внимателно, с разбиране, с голямо желание, с нужната доза амбиция, с известно количество упоритост и с много любов.

Това, което вярваме, че ще постигнете, е увереност в себе си. Именно увереността ще бъде основата, бърху която ще се надграждат Вашите успехи. Ние знем от опит, че всеки човек има свой уникален начин за усвояване на информацията. Затова ще се съобразим с всеки един от Вас индивидуално. Наш приоритет е именно индивидуалното обучение и обучението в малки групи. Ние няма да Ви предложим масовост. Можете да разчитате на нашия личностен подход.

Ние сме център за италиански език. Защото умеем да преподаваме. Защото сме професионалисти. И защото, когато работим това, което обичаме, истински се забавляваме.

You are here: Home